Autor: 021.rs

Novi Sad
13.12.2018.
16:12 > 17:46
Novosadska skupština u petak, 14. decembra razmatraće predlog odluke o koncesiji za Apoteku "Novi Sad", kao i niz urbanističkih planova, među kojima se izdvaja plan za livadicu na uglu Jovana Subotića i Kisačke.
  • Cale

    14.12.2018 08:37
    To matori, ukini zelenilo, poruši kuće, digni solitere pa da sedimo jedni drugima na glavi, gušimo se u smogu i bijemo se za parking. Uskoro ćemo imati situaciju da živimo u u polumraku jer sunce neće dopirati do nas od silnih solitera, parče neba ćete videti samo kad pogledate direktno iznad sebe.
    Ljudima koji prave i realizuju planove i gradskoj vlasti koja sve ovo tera treba suditi i baciti ih u ćorku na duže vreme čim dođe do pada ove vlasti. Nepopravljivo kvare život građanima ovog grada i za to moraju da odgovaraju!
  • Keva

    13.12.2018 20:17
    Apoteka Novi Sad treba lepo za sva vremena da se ugasi i da se da u privatne ruke jer samo pare iz budžeta grada idu na njihove dugove. Dugove takođe ko je od rukovodioca napravio da naplate sa njihovog bankobog računa. Što se livadica tiče tu nam nema pomoći, ovaj grad zelenila neće imati jer onda se mora i kosti, zalivati, ozelenjavati, sadati a za to znamo da nisu kadri sa sve silnim zaposlenim u JKP zelenilo. Polovina filozofira iz fotelje a druga polovina obere zeleni bostan dok upristoji grad.
  • Nemanja

    13.12.2018 20:07
    @Ivan

    Samo primitivci istraumirani kršem i gudurama misle da je beton odgovor na sve i da u gradovima ne treba da bude zelenila.
  • Motka

    13.12.2018 19:05
    O kajmačarima
    Kajmače oni kajmače, dok sebi ne budu zakajmačili sve.
  • Ivan

    13.12.2018 18:24
    Ja se slažem da se zidaju zgrade pa čak i na Klisi ali uz obavezno koliko stanova toliko parking mesta i u odredjenom kvartu obavezno park za decu i teren za košarku ili neki drugi sport.
    A kome se to ne svidja neka ide na selo tamo mirno i puno zelenila
  • dr Petrović

    13.12.2018 17:54
    Strateška važnost!
    Apoteka mora da ima svoje strateško mesto u okviru narodne odbrane. Naša doktrina narodne odbrane i saniteta je ukinuta. U slučaju elementarnih nepogoda i (nažalost uvek ) mogućih ratnih dejstava, mi smo bukvalno na kolenima.
    Specijalni rat koji se već više decenija vodi protiv Srbije, doveo je do rušenja stubova društva.
    To što su naši rukovodioci uradili, bez obzira iz koliko partija su se presvlačili, je čin veleizdaje.
    I oni koji bastavljaju urušavanje tkiva Srbije, su isti.
    Dalje, niko ne raspravlja o ozbiljnoj potrebi gradske bolnice.
    Sombor, Zrenjanin, Subotica... imaju gradske bolnice.
    Mi imamo bivši sanitet, kasarnu "Maršal Tito", koja za jako malo sredstava može da se renovira, da se napravi ozbiljna suva unutrašnja dogradnja i imamo BOLNICU, koja je strateški izuzetno potrebna.
    Svo zidanje zgrada u gradu je narušavanje zdravlja (vazduh, prostor, parking, sterss...).
    Prema tome, investitori neka olade, a potplaćene ćelave glave, neka se zamisle, šta ostavljaju generecijama ( posle mene potop?).
  • Bole

    13.12.2018 17:11
    Utisak dana
    Imam utisak da prema apoteci ima neko loše namere i namerno je drži u takvom stanju da bi se privatizovala uz odgovarajući kajmak. Za ostalo nemam utisak, siguran sam.
  • Podbarac Original

    13.12.2018 16:41
    Samo motka
    Sto se tice planova izgradnje,plan je da se ceo Novi Sad srusi i naprave soliteri kao u Njujorku bez ijednog parking mesta na zahtev investitora pod nadimkom"kontroverzni biznismeni".Potpisujem da ce svi prigovori biti odbijeni kao i svaki put i da ce to tako proci.Nas vrli g.Precednik je rekao da ga motka nece skinuti sa vlasti vec izbori.Posto mi u Novom Sadu nemamo izbora morace da rade prvo zuti prsluci pa motka,ne vidim drugo resenje,mi ovakvu stetocinsku vlast nismo birali,sami su se nametnuli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna